De Dansgarde

De Dansgarde is voor meisjes van 6 tot 18 jaar die in Gemert op de basisschool zitten.

Er wordt het hele jaar elke woensdagavond getraind van 18:00u. tot 19:30u. in onze hal “de Klos”. Er wordt diverse keren opgetreden tijdens het Carnavalsseizoen.

Wat wordt er verwacht?

Eigenlijk niet anders als bij elke andere vereniging verwachten dat de kinderen netjes op tijd zijn voor de trainingen en activiteiten, deze serieus uitvoeren en naar de leiding luistert.  

Van de ouders verwachten we, net als van de kinderen, dat ze de kleding en laarsjes netjes houden en dat ze tijdens het seizoen twee maal beschikbaar zijn om naar een activiteit te rijden.

Wat mag je van de Drumknaauwers verwachten?

Tijdens alle activiteiten worden de kinderen begeleid door de Jeugdcommissie en per activiteit ontvangen de kinderen een je een aantal consumpties van de vereniging.

De danskleding en laarsjes worden in bruikleen beschikbaar gesteld door de Drumknaauwers. Je moet zelf een legging, balletschoentjes (voor de training), een haardonut en een panty hebben. Die kunnen eventueel bij ons besteld worden.

Maar je kan vooral heel veel gezelligheid verwachten van de Drumknaauwers!

Hoe lang duurt het?

De trainingen starten in april (de exacte datum volgt) met een zomerstop tijdens de schoolvakantie. Het carnavalsseizoen start in november met de verschijning van de hoogheden. Vanaf dan tot aan carnaval zijn er in een aantal weekenden activiteiten gepland waar je bij aanwezig moet zijn. We gaan het liefst met zo veel mogelijk leden op pad, maar we snappen het als het een keertje  niet uit komt vanwege bijvoorbeeld een voetbal-, hockeywedstrijd of een verjaardag. Hoe vaak je op pad gaat is afhankelijk van wanneer de carnaval valt. De mega-afsluiter is natuurlijk de carnavalsweek! En geloof ons, er vloeien altijd tranen bij het afsluiten van de carnaval op dinsdag; gewoon omdat het zó ontzettend leuk was met de Drumknaauwers Jeugd.

Wat kost het?

De bijdrage is xx euro voor een heel seizoen.

Vragen?

Vragen kun je stellen door een email te sturen naar voorzitter.jeugd@drumknaauwers.nl

Meld je aan!

Via onderstaand formulier kan je je kind inschrijven:

[vfb id=’12’]