Drumknaauwers en Drumknaauwerinnekes,

Wat hebben wij een geweldig carnavalsjaar achter de rug!

Ik heb echt genoten van elk moment en elke gelegenheid.
Voordat ik aan dit avontuur begon had ik geen benul wat me te wachten stond. Als advies hadden we vooraf meegekregen om alles rustig op ons af te laten komen en ons in deze periode te laten leven.
Hoogtepunten waren onder anderen de sleuteloverdracht, de optocht en de Gimmerse avonden met als grote verrassing de ‘Gummigalgen en hai’ met een speciaal voor mij geschreven programma.
Op verschillende momenten heb ik een traantje moet wegpinken, de carnavalsmis vond ik erg bijzonder deze werd op een geweldige manier afgesloten door een serenade van Fire Brigade Pipes & Drums Gemert.

Je realiseert je pas na de carnaval hoe snel het allemaal voorbij is gegaan echt een carnaval om nooit meer te vergeten. Ik wist dat carnaval in Gemert leefde maar dat er zoveel leuke mensen bij betrokken zijn dat wist ik niet. Complimenten aan iedereen die ons geholpen heeft om er een fantastisch jaar van te maken. Met in het bijzonder mijn prinsin Joyce, onze Puck en mijn geweldige adjudant Ton en gouvernante Jozien, de raad, bestuur en ons jeugdig gezag Jeugdprins Cas en Jeugdprinses Nova. Ook wil ik mijn collega’s van d’n Gimmerse Brandweer, Collega’s van Crazy Air, en vooral mijn familie, ouders en zusje Sharon en zwager Joris erg bedanken voor al de momenten dat ze zich bekommerd hebben over ons kleine prinsesje Puck. Mede dankzij jullie was mijn carnavalsjaar meer dan geweldig.

Tot slot wil ik Z.D.H. Prins Ed d’n Úrste, Prinsin Merijan, Adjudant Anthony en Gouvernante Kirsten een geweldige carnaval toewensen. Ik heb er het volste vertrouwen in!

Waeverstad, Bedankt en tot de Carnaval! Alaaf!

Z.D.H. Ex-prins Tim d’n Úrste.