Traditiegetrouw wordt het eerste exemplaar van de carnavalskrant overhandigd aan de prins. Zo ook dit jaar; De gehele redactie toog donderdag 25 januari naar het Prinselijk Paleis in de Groeskuilenstraat, alwaar er een wel heel bijzonder exemplaar aan ZDH Prins Ed I werd aangeboden. Omdat de digitale krant bij de drukker niet uitgelezen kon worden, vanwege andere bestandswaarde die daar gehanteerd werden, was de eigenlijke krant nog niet klaar.

Speciaal voor deze avond is er een proefdruk gemaakt van een hogere kwaliteit, zodat de Prins nu dus ook meteen een uniek exemplaar in handen kreeg. Er is hard gewerkt om om weer een mooie krant in elkaar te zetten, en al zeggen we het zelf, het resultaat mag er zijn. De carnavalskrant is 60 pagina’s dik, en wordt in een oplage van 7.500 exemplaren verspreid in het Drumknaauwersrijk.

De vertraging, die opgelopen is bij de drukker, is niet alleen jammer, maar dat brengt ook logistieke problemen met zich mee. D’n Drumknaauwer wordt nu dus ook pas een week later op 3 februari rondgebracht. Met een volle agenda, is dit een week voor carnaval, nog een behoorlijke klus.