Wij als optocht commissie zijn altijd opzoek naar nieuwe leden die mee helpen om de Groot Gemertse Optocht weer tot een succes te brengen. Dit doe je samen met een groep enthousiaste vrijwilligers die als sinds jaar en dag de optocht en het optochtenbal regelen.

Voor, tijdens en na de carnavalsoptocht hebben we verschillende werkzaamheden. Het voorbereiden van de optocht door middel van vergaderingen. Het begeleiden van de deelnemers bij het opstellen en tijdens het trekken van de optocht. En naderhand de verschillende afzethekken weer opruimen.

https://www.facebook.com/Drumknaauwers/videos/2477441082486486/

Nu is het geweldig als mensen zich bij ons aanmelden en alle verschillende werkzaamheden mee uitvoeren. Maar dit is zeker geen vereiste. We zijn ook altijd opzoek naar mensen die alleen tijdens de optocht mee willen begeleiden en de veiligheid van toeschouwers en deelnemers waarborgen.

Dus denkt u nu: “Een paar uurtjes helpen tijdens de optocht lijkt me heel leuk om te doen”

Neem dan contact op met de voorzitter van de Optocht Commissie Bram van Asseldonk, tel. 06 – 23 28 60 95 of mail naar optocht@drumknaauwers.nl

Daarnaast bieden we ook ruimte aan scholieren om hun maatschappelijke stage bij ons te doen. Dus kent u iemand die daar interesse in heeft? Laat hem of haar dan ook zeker contact opnemen!

De inschrijving voor de optocht op 23 februari 2020 is geopend. Wilt u deelnemen ? Inschrijven kan via dit inschrijfformulier