Het carnavalsseizoen is al weer bijna op de helft, terwijl voor menig carnavalsvierder het nu pas echt begint. 2017 heeft namelijk nog een afwisselend leuk programma in petto. Onder meer de Gemertse Avonden, die dit jaar op 20 en 21 januari gehouden worden in De Eendracht. Om jullie de voorpret niet te ontnemen stellen wij graag enkele artiesten aan jullie voor. Te beginnen met het programma van vrijdag 20 januari.

Zoals al in een eerder bericht werd vermeld, zijn er twee kletsers die al bijna geen introductie meer nodig hebben; Rien Bekkers en Knoop Drost zijn rasartiesten die ieder op hun eigen unieke manier al menig zaal aan het lachen hebben gekregen. Daar zal Gemert geen uitzondering in zijn en daarom treden zij op beide Gemertse Avonden op. Evenals de Bukskes en de Ex-Prinsensoos, die in deze thuiswedstrijd ook hun beste beentjes voor zetten.

In de omgeving van Tilburg heeft kletser Paul Timmermans al furore gemaakt, maar is voor ons nog een nieuwkomer in de Gemertse kletston. Wij kennen Paul als een van de leden van amusementsgroep “Qukske dur Bai”, die natuurlijk ook acte de présence geeft op de vrijdagavond. Ze zijn er immers toch al. Met de drie Helmonders van Pépurklip Entertainment (foto), maken we de avond compleet. Hoogstaand niveau, en een mooi afwisselend programma, staat garant voor een leuke theateravond, mét after party! Dat wil je niet missen…

Er zijn nog kaarten te verkrijgen via De Eendracht of deze link.