jbm-2016Na de bijzonder geslaagde jubileummiddag van 2016 gaan we ons opmaken voor opnieuw een supergaaf feest. Dat er onder de Gemertse jeugd erg veel talent aanwezig is hebben we in al die jaren wel kunnen zien. En naast talent vallen vooral het plezier en het enthousiasme op.

De optredens zijn doorgaans van een hoog niveau, waarbij het carnavaleske element steeds meer zichtbaar is in de optredens en/of de aankleding.  Natuurlijk zijn  playback-  en dansoptredens prima, maar een carnavaleske act of aankleding geeft toch wel iets speciaals aan een optreden. De JeugdBonteMiddag is toch niet voor niets een carnavalsgebeuren? Kijk maar eens op deze video.

Zit jij in de bovenbouw van de basisschool of in de onderbouw van het voortgezet onderwijd, woon je in Gemert en wil je graag meedoen? Dan is dít jouw kans om alleen of samen met vrienden of vriendinnen je kunsten te tonen. Je kunt meedoen met een (carnavalesk) playback optreden, door live te zingen, met een (carnavalesk) toneelstukje, met een dans, enz. of zelfs met een optreden als tonproater. Er zijn 2 categorieën: Kleine Groepen (max. 4 pers.) of Grote Groepen (max. 10 pers.)

Voor iedereen is er na afloop van hun optreden een herinneringsmedaille. En voor de plaatsen 1-2 en 3 in elke categorie staan er bovendien mooie bekers klaar. De “over-all” winnaar mag bovendien een jaar lang pronken met de prachtige wisselbeker.
En nogmaals: omdat de JBM alles te maken heeft met carnaval zal een extra beker beschikbaar zijn voor het meest Carnavaleske optreden.

Met ingang van de komende JeugdBonteMiddag heeft de organisatie besloten de duur van een optreden te beperken tot maximaal 5 minuten en het aantal optredens tot maximaal 16. Daarnaast zijn er nog optredens van de dansgardes,  een gastoptreden en zal er nog tijd zijn voor gezellig hossen. De 12de JeugdBonteMiddag is op zondag 22 januari 2017 in Cultuurhuis De eendracht. De aanvang staat gepland op 13.30u en de eindtijd op 17.00u.

Wil je meedoen?

Stuur dan even een email naar dit adres en je krijgt een inschrijfformulier digitaal toegestuurd.