Ook de Jeugdreceptie was een heel gezellig feest. Zoals vertrouwd wordt de receptie voor de jeugd in ‘t Ridderhof gehouden. Deze dag stonden Z.D.H. Jeugdprins Diem d’n Úrste en H.D.H. Jeugdprinses Anna d’n Úrste in het middelpunt van de belangstelling. 

Een nieuwe jeugdcommissie brengt ook nieuwe ideeën in, en zij hadden gekozen voor een middag met niet alleen maar handjes schudden en netjes in het rijtje staan, maar er moest ook zeker plaats zijn om even lekker uit je dak te gaan en een feestje te bouwen. Dat deze manier goed uitpakte hoeven we niet uit te leggen. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van een feestelijke en gezellige receptie.

Prins Diem en Prinses Anna zijn goede sprekers, en hebben de “grote”prins Ruud d’n Twidde uitgedaagd om eens samen te zingen, want beiden zijn niet bang voor een microfoon zo bleek

Een leuke verrassing was ook het bezoek van enkele afgevaardigden van Carnavalsvereniging “Net Aecht” uit Groesbeek, die speciaal voor ons jeugdpaar naar Gemert waren gekomen. Al verstonden ze ons “Gimmers” niet. Van de snoep die tijdens de receptie hebben gekregen kan nog zeker tot aan de carnaval gesnoept worden, en ook de frietjes op het eind van de dag waren allemaal op. 

Ten slot is de gehele jeugdafdeling met Prins Ruud en zijn gevolg meegeweest naar de receptie ter gelegenheid van het 35 jarig jubileum van de Laotbloeiers. Een leuke maar erg lange en intensieve dag.

Oja , Prinses Anna heeft wel een heel mooi en speciaal cadeau gekregen van opa en oma. #jaloers

Hangertje Drumknaauwer van H.D.H. Prinses Anna d’n Úrste

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.