Wie wordt de nieuwe Prins der Drumknaauwers?

In eerste instantie dacht de prins er zonder problemen aan voorbij te gaan, maar hij zingt al een behoorlijk toontje lager nu. November komt dichterbij, en ook de aanwijzingen worden al op verschillende manieren geïnterpeteerd. Het wordt hem al behoorlijk heet onder de voeten. Onze Dorstlustige Hoogheid zal zich toch nog even twee weken gedeisd dienen te houden, wil hij zich niet te vroeg bekend maken.

Om het vuur toch nog wat op te laaien, geven we de puzzelaars hierbij nogmaals een drietal hints. Ze lijken heel erg cryptisch, maar stiekem simpeler dan je denkt.

4. Hij zorgt dat we er gezamenlijk de vaart in houden.
5. In grootmoeders tijd heette het nog gewoon Bavaria
6. In grootvaders tijd “blif m’ aaltejd te kéérk gon”.

De naam van degene waarvan verwacht wordt dat hij de nieuwe Prins wordt kan gemaild worden naar hints@drumknaauwers.nl. Daarmee maken inzenders kans op een VIP-pakket van G.C.S. de Drumknaauwers.
Op vrijdag d’n 16e van d’n 11e wordt op het Ridderplein onthuld wie de nieuwe Haër van Waeverstad is.
Op social media worden regelmatig extra hints gegeven, en kan je app-gesprekjes terugvinden tussen de nieuwe Prins en de Heraut. Hoeveel aanwijzingen wil je hebben?

Overigens is de opening van het carnavalsseizoen gewoon op 11-11 om 11.11 uur op het Ridderplein. Wij zien u daar toch ook?