Prins Tinie d’n Twídde

Met grote teneergeslagenheid en droevenis bereikte ons zaterdag het bericht dat Tinie van Dalen plotseling is overleden. Tinie is 64 jaar geworden.

Tinie kwam bij de Drumknaauwers in 2005 te voorschijn als Prins Tinie d’n Twídde. De 44e Prins van Waeverstad.

Tinie heeft Sindsdien veel voor onze carnavalsstichting betekend. Hij was sociaal en erg begaan bij de Drumknaauwers. Hij was overal aanwezig, en had altijd tijd voor een praatje. Hij heeft een aantal jaren de rol als voorzitter van de Ex-prinsensoos bekleed, en ook daar had ie zijn woordje klaar. Tinie heeft meerdere keren op het podium gestaan tijdens de Bonte Avonden in Gemert. Met de Ex-prinsensoos, maar ook met “de fanfare” hebben we veel afgelachen. Hij was voorzitter bij het Jachthoorn en trompetterkorps, en voorheen ook voorzitter bij VV Gemert, bestuurslid van de Kindervakantieweek, de zomeravondvoetbalclub De Commanderij en de veteranencommissie. Een kartrekker en leider zonder dat hij zich prominent op de voorgrond hoefde te plaatsen. We gaan hem erg missen.

Wij wensen José, de kinderen, familieleden en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

4 reacties

  1. Lieve familie heel veel sterkte met dit grote verlies

  2. wat een geweldig iemand ( mijn voormalig baas bij Vlisco )
    gelukkig heb je nog even kunnen genieten van je verdiende vrije tijd
    heel veel sterkte José kinderen en familie

  3. Heel veel sterkte voor José kinderen en familie en de Drumknaauwers met dit verlies

  4. Gecondoleerd voor de vrouw en familie en kennissen en vrienden en natuurlijk ook voor de drumknaauwers. Veel sterkte de komende tijd

Reacties zijn gesloten.