Over precies een week zal de 56e Prins der Drumknaauwers zich bekend maken op het Ridderplein in Gemert. Hij had verwacht dat ie het moeilijk zou krijgen, en het vuur aan zijn schenen zou worden gelegd, maar blijkbaar kost het hem dit jaar geen moeite om zijn geheim te bewaren. De juiste naam is nog niet tussen de inzendingen terechtgekomen.

Is het een muzikant? Rijdt ie paard? (daar is geen rijbewijs voor nodig) Met de eerste zes hints en 2 fotohints op Facebook, zijn er vorige week al verschillende voorzetjes gegeven, maar blijkbaar zijn het geen inkoppertjes. Zijn ze te cryptisch, of juist te makkelijk? Net hoe je het interpreteert natuurlijk. Hopelijk bieden de laatste vijf hints meer uitkomst.

7. Het feest zal voor iedereen niet in het water vallen.

8. Was het nu één voor één, één voor twee.

9.Handel is het eindpunt van de keskes.

10. “Vanaf 1931”, het zegt niet veel, maar heeft wel invloed op de prins.

11. Uitrollen ligt hem wel.

Stuur hier de naam in van degene waarvan jij verwacht dat hij de nieuwe Prins wordt en maak kans op een VIP-pakket van G.C.S. de Drumknaauwers.
Op vrijdag d’n 11e van d’n 11e nemen we op het Ridderplein afscheid van Z.D.H. Prins Dennis d’n Úrste, en komen we eindelijk te weten wie de nieuwe Haër van Waeverstad is.
Ben je er nog niet uit? Volg ons dan ook op Facebook, dan geven we daar gewoon nog een paar fotohints weg. Makkelijker kunnen we het niet maken…