gemertse-avonden-2016Sinterklaas is weer onderweg naar het warmere Spanje, terwijl de kerstman zijn slee alweer  aan het invetten is. De winter staat voor de deur en de heerlijke avondjes zijn gekomen. En daar kunnen wij natuurlijk over meepraten; De kaartverkoop van de Gemertste Avonden is weer begonnen. En wij bieden u zelfs twee heerlijke Winteravondjes op 20 en 21 januari 2017.

De tribune wordt ingerold, en de lange tafels worden weer opgezet in de grote zaal van de Eendracht; De nieuwste editie van de Gemertse Avonden komt er aan.

Op de Gemertse Avonden wordt u warm onthaald, en vermaakt met klets, muziek en amusement van talent uit Gemert en omstreken. Groepen als “de Bukskes”en de “Ex- Prinsensoos” zijn vaste acts op beide avonden, evenals de kletsers Rien Bekkers en Koop Drost. Paul Timmermans, en de amusementsgroepen Qukske dur bai en Pepurklip maken de eerste avond compleet. Op 21 januari zorgen o.a. Dèveltop, Christel van den Dungen en Applaus Amusement ervoor dat ook de tweede avond garant staat voor een gezellige bonte avond. Uiteraard is Z.D.H. Prins Tim I er ook bij. Want “Waj pompe dúr mi dees daog”!

Kaarten zijn hier voor €12,50 (beneden) en €7,50 (boven) te koop.