Het duurt nog 3 weken voordat hij zichzelf presenteert op het Ridderplein, maar er zijn nu al mensen die het denken te weten. Er wordt al behoorlijk gespeculeerd en gepuzzeld om de naam van de nieuwe prins te ontfutselen. Al worden in de wandelgangen vaak de bekende namen genoemd, die het eerder niet werden. Dit jaar wordt het ze weer gegund.

Iederen is namelijk verdacht; Is er iemand in de vriendengroep die de laatste tijd wat nerveus reageert? Of ken je iemand die regelmatig met witte handschoenen aan gezien is? Wil ie ineens niet meer mee op het jaarlijks ski-uitje? Op 16 november wordt het hele plaatje duidelijk. Tot die tijd proberen we jullie de goede weg in te laten slaan met een 11-tal hints. De eerste drie vindt u hieronder.

1. ’t Is een getogen Gemertenaar
2. Hij heeft een aangeboren feestneus
3. Hij is bekend met fopkadootjes

De naam van degene waarvan verwacht wordt dat hij de nieuwe Prins wordt kan gemaild worden naar hints@drumknaauwers.nl. Daarmee maken inzenders kans op een VIP-pakket van G.C.S. de Drumknaauwers.
Op vrijdag d’n 16e van d’n 11e wordt op het Ridderplein onthuld wie de nieuwe Haër van Waeverstad is. Het belooft weer een mooie avond te worden.

Op social media worden regelmatig extra hints gegeven, en kan je gesprekjes terugvinden tussen de nieuwe Prins en de Heraut. Het wordt de raders dan wel heel makkelijk gemaakt.