Hij komt, hij komt … Dit jaar zal op zaterdag 16 november a.s. Sinterklaas al onthaald worden in Gemert. Hij komt dit jaar een dagje eerder dan gebruikelijk. Deze grote kindervriend is natuurlijk bij iedereen geliefd en bekend. Echter ontvangen wij op dezelfde avond wederom een geliefde hoogheid, die zichzelf nog bekend moet maken. De nieuwe Haër van Waeverstad zal zich presenteren op het Ridderplein. Er wordt al behoorlijk gespeculeerd en gepuzzeld om de naam van de nieuwe prins te ontfutselen, maar over het algemeen worden er alleen nog maar bekende namen genoemd van kandidaten die het eerder niet werden.

Iedereen is namelijk verdacht; Is er iemand in de vriendengroep die de laatste tijd wat nerveus reageert? Of ken je iemand die regelmatig met witte handschoenen aan gezien is? Wil ie ineens niet meer mee op het jaarlijkse ski-uitje? Op 16 november wordt het hele plaatje duidelijk. Tot die tijd proberen we jullie de goede weg in te laten slaan met een 11-tal hints. De eerste vijf vindt u hieronder.

1. Hij is een Gemertenaar.
2. De Prins en Prinsin gaan allebei vroeg naar bed.
3. Hij heeft de sleutel al jaren in handen.
4. Hij woont tegenwoordig dichtbij de Hei.
5. In zijn sporttak is het een blijvertje.

De naam van degene waarvan verwacht wordt dat hij de nieuwe Prins wordt kan gemaild worden naar dit adres. Daarmee maken inzenders kans op een VIP-pakket van G.C.S. de Drumknaauwers.
Op zaterdag d’n 16e van d’n 11e wordt op het Ridderplein onthuld wie de nieuwe Haër van Waeverstad is. Het belooft weer een mooie avond te worden.
Op de sociale media worden regelmatig extra hints gegeven, om te helpen in de zoektocht naar de Prins. Het wordt de raders dan wel heel makkelijk gemaakt.2 reacties

Reacties zijn gesloten.