Op 11 november barst traditigetrouw het carnavalsseizoen weer los, en nemen we ‘s avonds afscheid van Z.D.H. Prins Tim d’n Úrste op het Ridderplein. Zijn opvolger staat al te popelen om een nieuw jaar de carnavalskar te gaan trekken.

Het gonst alweer door Gemert, en er worden al verschillende namen genoemd, maar er is er maar een die het zeker weet, en dat is natuurlijk de prins zelf.  Zijn er mensen in de nabije vrienden of kennissenkring, die zich de laatste tijd vreemd gedragen, of zelfs nu ineens niet geinteresseerd is in de nieuwe Haër van Waeverstad? Iedereen is verdacht.

Om een beetje op weg te helpen, (of juist van de wijs te brengen), volgen hier de eerste hints;

1 Zijn huis heeft altijd in Gemert gestaan.

2 Van veel vragen moeten we hem het antwoord schuldig blijven.

3 Het is niet d’n Urste.

4 Zijn opa maakte al tabak.

5 Hij voelt zich thuis in wijk C.

6 Hij heeft een omvangrijke familie.

Stuur de naam van degene waarvan jij verwacht dat hij de nieuwe Prins wordt naar dit mailadres en maak kans op een VIP-pakket van G.C.S. de Drumknaauwers.

Op zaterdag d’n 11e van d’n 11e wordt op het Ridderplein onthuld wie de nieuwe Haër van Waeverstad is. Het beloofd weer een mooie avond te worden.

Kan je het nog volgen? Volg ons dan ook op Facebook, dan geven we daar gewoon nog een paar fotohints weg. Het wordt dan wel heeeeel makkelijk gemaakt.