Nog twee weken te gaan en het carnavalsseizoen barst weer los. We sluiten een geweldig jubileumjaar af met ZDH Prins Dennis I aan het roer, en maken vervolgens plaats voor zijn opvolger, die alweer een tijdje staat te springen om in het mooiste feest van het jaar voorop te gaan.

Er wordt al flink gespeculeerd, en gegist naar de naam van de nieuwe Prins der Drumknaauwers. Gedraagt iemand uit de vriendengroep zich de laatste tijd een beetje vreemd? Of gaat hij komend jaar ineens niet meer mee op de jaarlijkse wintersportvakantie? Het zou hem zomaar eens kunnen zijn.

Voor diegene die niet zo iemand in de nabije kennissenkring heeft, willen wij best een tipje van de sluier oplichten, aan de hand van de volgende hints;

1. Het is een echte gimmerse mens

2. Hij is zijn rijbewijs wel eens vergeten

3. Paars geeft haar een soort van engelse bezieling

4. De Hopbellen zijn z’n beste vrienden

5. Zeven maal vijf wordt Honderdtwintig

6. Rood groen en blauw zijn de belangrijkste kleuren.

Klik hier om de naam van degene waarvan jij verwacht dat hij de nieuwe Prins wordt te mailen en maak kans op een VIP-pakket van G.C.S. de Drumknaauwers.

Op vrijdag d’n 11e van d’n 11e wordt op het Ridderplein onthuld wie de nieuwe Haër van Waeverstad is. Het beloofd weer een mooie avond te worden.
Kan je het nog volgen? Volg ons dan ook op facebook, dan geven we daar gewoon nog een paar fotohints weg. Het wordt dan wel heeeeel makkelijk gemaakt.