Na een geweldige eerste editie, vindt ook dit jaar “Waeverstad op z’n kop” plaats.
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari barst het feest wederom los in Cultuurcentrum De Eendracht en wordt er vanaf 19.45 uur een boeiend programma geserveerd.

 

 

ARTIESTEN
De tweede editie van “Waeverstad op z’n kop” kent een breed scala aan artiesten dat voor cabaret, muziek en een klets zorgt. Naast de grote regionale namen die we kunnen bieden, zijn we trots op de  vele Gemertse artiesten die dit jaar het podium zullen betreden.
Rob Scheepers uit Sterksel, Jorlan Manders en Wichard de Benis zullen deze editie in de ton staan, cabaret wordt verzorgd door de Gummigalge en Hai, De Ex-prinsensoos en, terug van weggeweest, De Mobiele. De muzikale noot is deze keer van Koskoier, Noginnedan en het Van Binsbergen Trio. Presentatie is dit jaar in handen van Sander Leenders en De Weavers verzorgen de muzikale omlijsting van de bonte avonden. “Waeverstad op z’n kop” wordt afgesloten met een grote afterparty in de foyer van De Endracht.

ZAALINDELING
Gasten die niet naar het toilet konden en obers die nergen bij konden; dat willen we tijdens “Waeverstad op z’n kop” niet meer zien. Vanaf dit jaar maken we gebruik van smallere tafels, zodat er in de zaal betere looppaden ontstaan. Comfort voor iedereen.
Ook nieuw: de Prins van Waeverstad neemt plaats in de zaal.

 

WAEVERSTADDAS
Hét nieuwe en neutrale carnavalssymbool van Gemert: de Waeverstaddas.
In de carnavalsperiode te koop voor € 11,00 bij Feest- & Kadowinkel De Hofdame, maar cadeau voor de kopers van een gouden kaartje voor “Waeverstad op z’n kop”.

Kaarten
Er zijn dit jaar drie verschillende kaarten te koop voor “Waeverstad op z’n kop”.

Zilveren kaarten: gereserveerde zitplaatsen* voor € 15,00. Te koop via deze link of bij De Hofdame.
Gouden kaarten: gereserveerde zitplaatsen* en de Waeverstaddas voor € 20,00. Te koop via deze link of bij De Hofdame.
Tribunekaarten: Kaarten op de tribune voor € 7,50. Te koop via deze link of bij De Hofdame.

* Tafelindeling wordt aan bezoekers begin januari bekend gemaakt.